Wat doen wij?

^

Wat kunnen we betekenen voor u?

Alle binnen en buiten schilderwerken

Een likje verf voor één enkele muur of het volledig inkleuren van je woning of bedrijf? Wij bezorgen j e het gewenste resultaat dankzij pure kwaliteitsverf, sterk vakmanschap en een fijne afwerking. Bij KB Projects gaan we eerst na welke sfeer er gecreëerd moet worden. Wij stellen een gratis kleuradvies op aan de hand van het interieur en exterieur van uw woning en gemoedtoestand. Ook het plaatsen van fotobehang, vliesbehang en het schilderen van teksten of bedrijfslogo kunt u bij ons terecht.

Isolatiewerken

Uw woning isoleren betekent niets dan voordelen. Door voldoende en efficiënt te isoleren heeft u minder last van warmteverlies, waardoor u fors zal besparen op uw stookkosten en uw energiefactuur. Ook buren- en/of straatlawaai wordt dikwijls onderschat, om deze problemen te voorkomen raden we aan te werken met een akoestische isolatie.

Zolderrenovatie

Een slaapkamer te kort? Bureauruimte te klein? Of altijd gedroomd van een eigen loungekamer? Laat uw zolderruimte onder handen nemen door KB Projects, en u zal versteld staan van wat de mogelijkheden zijn om deze stoffige ruimte om te bouwen tot een volwaardig deel van uw woning. Ook een zolderruimte indelen in verschillende ruimtes is zeker en vast geen probleem.

Gyprocwerken

Bent u net op zoek naar iemand die op een professionele wijze overweg kan met gyproc voor een project ? Dan bent u hier aan het goede adres! Ook voor het volledig afwerken van de gipsplaten, met andere woorden: het plamuren, schuren, fixeren en schilderen, tegelen of behangen zit u bij KB Projects zeker en vast goed! KB Projects is in het bezit van verschillende certificaten van Saint Gobain Construction Products Belgium divisie Gyproc.

Systeemplafond

Geef uw ruimte een hernieuwde en frisse indruk. Kies voor een optimale akoestiek en een hoge warmte-isolatie. Een systeemplafond maakt het mogelijk om de ruimte tussen de bovenliggende vloer te gebruiken voor de aanleg van verschillende leidingen zoals bv. Elektriciteit, verwarming en ventilatie maar ook voor afvoerbuizen en waterleidingen. De voordelen van een systeemplafond zijn haast onbegrensd.

Wand en plafondbekleding

Het inrichten van uw woning of bedrijf neemt heel wat tijd in beslag. Door het gebruik van wand- en plafondbekleding kunt u veel tijd uitsparen tijdens bv. Verbouwingen. Er bestaat een zeer grote collectie wand- en plafondpanelen in alle geuren en kleuren en voor verschillende toepassingen. De panelen worden ook vaak gebruikt als accentwand gecombineerd met schilderwerken.

Pleister en plamuurwerken

Pleisteren van een volledige nieuwbouw? Cementeren van gevels en kelders? Uitplamuren van muren en gipsplaten? Of gewoon weg een oude muur opnieuw pleisteren? KB Projects is de firma die u zoekt! Of u nu uw huidige muren opnieuw wilt laten bepleisteren bij renovatiewerken, uw nieuwbouwwoning van de nodige pleister laten voorzien of voor het uitplamuren van gipsplaten, muren en plafonds, kunt u op ons rekenen. U kunt bij KB Projects terecht voor alle pleister- en plamuurwerken van slechts 1 muur tot een volledige woning.

Gevelbepleistering

Bij KB Projects begrijpen we maar al te goed dat de gevel bij uitstek het visitekaartje is van een woning of gebouw, Privé, Residentieel of industrieel, uw gevel verdient de beste zorg. Aangezien gevels constant onderhevig zijn aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdienen ze extra aandacht. KB Projects weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw muren en houtwerk juist te behandel tegen deze aantastingen. Met onze expertise in gebruik van de meest kwalitatieve producten geeft KB Projects u de juiste professionele raad voor het beschermen van uw gevel!

Vloerbekleding

De vloer zal een lange tijd deel uitmaken van uw woning of bedrijf. Het vergt immers veel werk deze bij elke restyling te gaan veranderen, De keuze die gemaakt wordt van vloerbekleding is daarom toch zeer belangrijk, Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Bij KB Projects bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van: Laminaat, Fineerparket, Massief parket, Kurk, Vinyl, Tapijt en zelfs voor stenen vloeren. KB Projects is ook in het bezit van een certificaat: Academy for Excellence Flooring.

Gevelbekleding

Zowel voor nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt er omwille van functionele en/of esthetische redenen steeds meer gekozen voor gevelbekleding. Gevelbekleding staat garant voor een lange onderhoudsarme levensduur. Het aanbrengen van gevelbekleding op oude gebouwen geeft de kans om extra isolatie aan te brengen. Het grote voordeel van gevelbekleding is dat er veel producten op de markt zijn, bv.: Hout, Kunststofhout, Metaal, Zink, Koper, Aluminium, Inox, Leien, Gevel strips, Vezelcement, Pvc, enz...

Het reinigen, ontmossen, hydrofoberen van daken en gevels

Wordt uw dak ontsierd door vuil, mos en algen die de beschermlaag van uw dak aantasten? Goed en vakkundig onderhoud is zeer belangrijk.

Wij staan in voor het reinigen en ontmossen van uw dak, na deze bewerkingen kunt u opteren voor een coating, hierin heeft u 3 mogelijkheden:

  • Hydrofoberen: een transparante, beschermende coating
  • Isonit: een kwalitatieve dakverf
  • Climate Cooler: een hoogwaardige dakverf

Deze producten zorgen voor een vuil- en waterafstotende maar ademende beschermlaag zal hebben. Deze kunnen toegepast worden op hellende- en platte daken.

Maatwerk inbouwkasten

Een inbouwkast is de ideale oplossing om optimaal gebruik te maken van je leefruimte, om een elektriciteitskast te verbergen, een verloren ruimte onder de trap te benuttigen, een persoonlijke vestiaire te creëren in bv de hall. Verloren ruimtes kunnen omgetoverd worden in nuttige kasten, die perfect aansluiten bij de rest van het interieur. De voornaamste troef van een inbouwkast is de extra bergruimte. Ook liefhebbers van een strak interieur behouden met inbouwkasten hun moderne look. Ook voor het inrichten van een dressingkamer kunt u op onze vakkennis rekenen.

Badkamerrenovatie

Woning gekocht, maar de badkamer is verouderd? Geen probleem dan is er KB Projects voor u! Wij verzorgen badkamerrenovaties van A tot Z, Zodat u maar één iets hoeft te doen: Genieten! Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. We maken een werfplanning op zodat de werken in een korte periode uitgevoerd worden, u hoeft slecht te bellen naar KB Projects en wij nemen al uw zorgen over! Van afbraak van de huidige badkamer tot het opkuisen van de nieuwe badkamer staan wij graag klaar voor uw badkamerrenovatie!

Dakwerken

KB Projects levert dakwerken voor hellende en platte daken. Wij staan in voor het vakkundig vernieuwen en herstellen van de dakconstructie en dakbedekking. Ook het plaatsen van dakramen, dakkapellen of lichtkoepels nemen wij graag voor onze rekening. Daken isoleren, afdichtingen en het vervangen of plaatsen van dakpannen of leien wordt met de grootste vakkundige zorg uitgevoerd. Zelf het plaatsen of vervangen van dakgoten in zink, koper of PVC, deze volledig betimmeren en bekleden in het materiaal van uw keuze en het schoorsteen metselwerk behoort tot onze vakkennis.

Schrijnwerken

Voor het plaatsen van ramen en deuren, keukens, houten vloeren, boekenwanden, opbergkasten, dressings, carports, tuinhuizen en tuinomheiningen bent u bij KB Projects ook aan het juiste adres. Zowel voor het plaatsen van 1 deur of het vervangen van al uw ramen kunt u op KB Projects rekenen. Wij houden steeds rekening met uw wensen en budget en streven zo naar een vlotte uitvoering en een betaalbare prijs.

Elektriciteitswerken

U had graag een stopcontact extra gehad in de leefruimte? Of de volledige elektriciteitsleidingen vernieuwen? Geen probleem voor KB Projects, wij voeren alle kleine en grote werken uit naar wens van de klant. Wij helpen u graag verder en geven professioneel advies. Geen uitdaging is ons te groot. Wij komen met veel passie langs voor al uw binnen- en buitenverlichting, parlo- en videofonie, plaatsen, aansluiten en (her)keuren van elektrische installaties en ventilatiesystemen.

Vloer en wandtegels

Tegels zijn echte sfeermakers en bestaan in verschillende vormen en materialen. Wilt u graag een moderne of toch liever een klassieke tegel? KB Projects plaatst deze graag voor u! Vloeren, opritten, terrassen of muurtegels in keukens en badkamers, deze worden één voor één tot in de puntjes correct geplaatst. Wij zijn steeds goed op de hoogte over welke technieken te gebruiken bij het plaatsen van groot formaat tegels of mozaïek.

Maatwerk meubelen

KB Projects levert reeds op maat gemaakte meubelen. Deze worden gefabriceerd in eigen atelier met een uitgebreid machinepark. De grootste trend momenteel zijn het maatwerk van meubelen in steigerhout. Maar ook het maatwerk van bartafels, eettafels, loungesets banken en stoelen in alle houtsoorten is mogelijk. Het leuke aan houten meubelen is dat elke plank zijn eigen uitstraling heeft, u zult nooit 2 planken tegen komen die volledig hetzelfde zijn.

Aanleg opritten en terassen

Voor een kwalitatieve aanleg van parkings, opritten en terrassen in klinkers, kasseien, blauwsteen, beton, asfalt of gewoon weg hout, zit u bij KB Projects goed. We staan garant voor een perfecte en juiste afwatering en zorgen ervoor dat de verharding niet alleen vandaag en morgen er prima bijligt, maar voorkomen we vele jaren ongewenste verzakkingen en plasvorming. Een perfect ronde, vierkante of een specifieke vorm van uw terras of oprit is ons doel.

Sanitair en centrale verwarming

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, de badkamer of bij de wastafel? Of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met herstellingen van rioleringen of sanitairwerken? Dan kunt u beroep doen op KB Projects. KB Projects staat garant voor een perfecte aansluiten van alle gas-, sanitair en verwarmingsinstallaties.

Lood en zinkwerken

Het werken met deze materialen is een ambacht dat vakmanschap en ervaring vereist. Naast het verwerken tot goten en afvoeren worden lood en zink ook steeds vaker als dak- en wandbekleding gebruikt. U krijgt uiteraard als klant een stuk vakwerk geleverd. Niet voor niets wordt zink veel toegepast in de bouw. Het ziet er altijd mooi en afgewerkt uit en is zeer functioneel. Het zorgt ervoor dat het regenwater op een betrouwbare manier wordt afgevoerd. En dat is belangrijk, omdat lekkages grote ongemakken en schade veroorzaken.